Klantbeoordelingen

Schrijf ook een beoordeling !
Klantenbeoordeling 9,3/10


15/07/2018
Bart De Clercq Torhout

Alles in orde

Snelle en vlotte service, alle bestelde artikelen in één keer correct geleverd !

16/04/2018
Steven Kerkshof Kortrijk

Uitstekende naservice voor mijn garmin 520

Mijn garmin 520 was onderaan afgebroken waardoor hij niet meer in de houder klikte. Ik heb hem naar Online Bike Parts opgestuurd en drie weken later kreeg ik hem gemaakt terug. Ik heb enkel de verzendingskosten moeten betalen. Prima service waarvoor dank !

3/01/2018
Tom Coppens Rijkevorsel

Vaak extra's

Heb al meerdere keren een bestelling gedaan en vaak krijg je er zelfs nog een gratis energiereep of energiegel bij ! Prima service, steeds correcte levering en altijd goed ingepakt.

15/11/2017
Danny Veld Diepenbeek

Onmiddellijk geld terug

Had een artikel besteld dat niet op voorraad was en het zou nog heel lang kunnen duren voor het terug beschikbaar was. Eerlijke en duidelijke communicatie en er werd onmiddellijk voorgesteld om het geld terug te storten. Geen waardebon of verplichting tot aankoop van andere artikelen!!

Spijtig dat de aankoop niet kon doorgaan, voor de rest prima service ! Ga jullie site zeker toevoegen aan mijn favorieten.

10/09/2017
Dennis Verhoeven Heverlee

Geweldig assortiment en service

Inmiddels al vele malen wat besteld bij Online Bike Parts. En de service is altijd super, kan niets anders zeggen. Ze hebben ook een mooi assortiment ondertussen, dus altijd wel wat leuks te vinden aan een scherpe prijs.

24/07/2017
Hans Dillen Ieper

Bestelling klopt

Vorige week maandag besteld, woensdag netjes thuis geleverd en alles correct.
Zo zou het overal iedere keer moeten zijn. Tevreden klant!

7/05/2017
Michael Maes Balen

Goed advies voor de maten !

Ik wilde kousen en handschoenen bestellen maar twijfelde over de juiste maten. Advies gevraagd en onmiddellijk gekregen, heb het advies ook netjes opgevolgd en alles past perfect ! Prima.

23/03/2017
Lore Schrauwen Hoboken

Bestelling correct aangepast !

Recent een bestelling geplaatst, maar was een item vergeten. Ik heb dan snel een mailtje gestuurd, bestelling werd aangepast zonder dat er extra bezorg of administratiekosten in rekening werden gebracht. Daarnaast snelle levering en scherpe prijzen. Kortom, prima adres voor fietsonderdelen.

19/01/2017
Eric Van Aert Hasselt

De perfecte webshop

Vlotte en betrouwbare firma. Duidelijke webshop, overal voldoende informatie bij alle artikelen, ook goed aangegeven of het artikel op voorraad is of niet. Zeer vlotte communicatie en levering. Top!

4/11/2016
Kevin Van Boven Oostende

Steeds in orde !

Het niet de eerste maal dat ik bij Online Bike Parts een bestelling heb geplaatst. Net als alle voorafgaande keren ben ik zeer tevreden over de snelle en correcte levering van het bestelde artikel(s). Ook de keer dat een artikel niet op voorraad was, werd ik goed op de hoogte gehouden van de status. Hierdoor heb ik nog steeds alle vertrouwen in Online Bike Parts !

2/10/2016
Pieter De Smet Leuven

Zo hoort het te zijn !

Goede duidelijke site, niet duur, snelle levering en alles netjes ingepakt, echt een aanrader voor alle fietsliefhebbers !

28/09/2016
Sam Van looveren Sint Niklaas

Persoonlijk contact en vlotte service!

Mijn vraag werd zeer snel beantwoord en nadien ging de bestelling en levering zeer vlot. Kans is groot dat ik hier vaker ga bestellen !

4/05/2016
johan bertin lebbeke

wielen shimano

ik heb wielen van shimano besteld; 2 paar; toen bleek dat er slecht nog maar 1 paar beschikbaar was, telefonisch contact gehad voor mij op de hoogte te brengen.
levering supersnel en goed verpakt.
super.

grtz jo

9/03/2016
Jeroen Casteels Dendermonde

Goed advies ivm Castelli maten

Alles wat ik besteld had, lange broek, trui en overschoenen passen perfect. Ik had mijn normale maten besteld maar na advies van jullie toch voor alles een maat groter genomen en inderdaad dit was het enige juiste advies waarvoor dank. Prima service ! Alles werd ook netjes geleverd op de aangegeven datum.

27/09/2015
Steven Wellens Ham

Snel, betrouwbaar en overzichtelijk.

Duidelijke site, men geeft goed aan wat op voorraad is en snelle bevestiging van de bestelling en verwachte levertijd. Dit in tegenstelling tot andere winkels. Snelle en goed ingepakte levering. Duidelijke uitleg en omschrijving van de producten ! TOP.

22/06/2015
JAN JANSSENS BRUGGE

!!!

Scherpe prijs. Correcte en vlotte afhandeling. En een fijne attentie bovenop de bestelling. Wat wil een mens nog meer ;)

26/04/2015
Raf Mares Vrasene

Eindelijk Gratis verzending

Bestel al langer bij Online Bike Parts, prima prijzen en service maar ik had wel moeite met de verzendkosten ook bij grotere bestellingen. Zeer verstandig om dit eindelijke aan te passen. Nu is het allemaal dik in orde. Veel succes verder met de uitbreiding van de site!

12/01/2015
Niels Hapers Geel

Correcte behandeling maar lang moeten wachten...

Ik heb een bestelling gedaan tijdens de kerstperiode maar artikel was niet op voorraad. Daarom heeft het bijna twee weken geduurd voor ik mijn bestelling had. Nu ik ben wel correct op de hoogte gehouden van de status en ik heb een leuke extra attentie ontvangen voor het wachten.
Gewoon spijtig van het lange wachten, voor de rest prima.

24/12/2014
Sammy Bogaert Essen

Een online winkel die er bovenuit springt!

Steeds vlotte levering en correcte naservice!

Steeds een groeiend aanbod aan fietsonderdelen van de beste merken !

18/12/2014
Bert Van Damme Diest

Goede en vlotte levering. Top!

Makkelijke en duidelijke website. Scherpe prijzen en persoonlijk advies !
Zo zou het overal moeten zijn..

16/12/2014
David Van Pelt Schoten

snelle service

groot aanbod met snelle levering aan huis.
snelle en overzichtelijke website.

11/12/2014
Stijn Michiels Mol

Uitgebreid aanbod aan goede prijs

Niets op aan te merken !

10/12/2014
Kristof De Hulsters Hove

Goed!

Zeer klantvriendelijke interface, gemakkelijk zoeken en goede opvolging van de bestelling. Vriendelijk personeel dat assisteert (het gene wat bij andere sites vaak erg tegenvalt). Het gamma kan nog wel wat verder uitgebreid worden.

9/12/2014
Walter Van Baal Malle

Uitstekend

Ruime keuze aan een correcte prijs en uitgebreide informatie bij alle artikelen. Ik werd goed geïnformeerd over mijn bestelling en werd snel op de hoogte gebracht van de verwachte leverdatum.

Prima geregeld !

9/12/2014
Ben Suykerbuyk Essen

Super kwaliteit voor weinig geld!!

Ni twijfelen maar bestellen super goede service en goede kwaliteit! Een echte aanrader voor iedere fietsfanaat!

9/12/2014
Schrooyen Mark Essen

Zeer tevreden

Zeer duidelijke website, bestellingen staan steeds op tijd klaar. Correcte prijzen. Super gemakkelijk dat je s' avonds nog snel even langst kan gaan, om je bestelling af te halen!

9/12/2014
Bram Van Hees Zundert

Zeer goed

Kortweg,
Duidelijke website, breed aanbod en een supersnelle service!
Aanradertje!!


Online Bike Parts aanvaard Bancontact/Mistercash, iDEAL en PayPal als betaalmiddel